Тихата война между голямата дъщеря на Стефан Шарлопов и втората му съпруга не спира вече цели 5 години. Двете се ненавиждат, макар Бояна да опитва да скрие този факт от обществеността.

Вдовицата наскоро беше гост на Мон Дьо по Нова телевизия, където описа отношенията с Ева просто като отчуждени. Дори опита да се представи като жертва, която много я е заболяло, че доведената й дъщеря се е отдалечила от нея след смъртта на бизнесмена, който си отиде от този свят едва на 55-годишна възраст.

Според повечето информации главната причина за враждата между двете жени не са парите, макар и те да играят роля. Ева и до днес не можела да прости на Бояна, че само няколко месеца след смъртта на баща й жена му афиширала връзката си с шофьора му.

Преди 5 години младата вдовица беше луда по служителя на семейството. Водеше го на почивки, по заведения, в чужбина и къде ли още не, при това с парите на Шарлопов.

Това Ева така и не могла да превъзмогне и окончателно развалила взаимоотношенията си с мащехата си. Към днешна дата двете не се чували даже по празници.

Допълнително нагнетила обстановката и подялбата на бизнеса на Стефан. Бояна взе по-печелившата част, а именно хотелиерската. Тя твърди, че така е искала Ева, но според слуховете вдовицата с нахалство успяла да заграби хотелите, от които днес печели милиони.

Източник: Crimesbg.com