39-годишната щерка на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея Сиракова се похвали с нова любов като пусна фотос от Париж с него.

 

Припомняме, че преди 3 години тя бе зарязана от приятеля си Иван, който е баща на дъщеря й Емили, по-късно прекръстена на Амели. От няколко месеца тя отново лети на крилете на любовта. Този път сърцето й е пленено от бизнесмен, който е малко над 40-годишен и изглежда щастлива с него. Родителите й вече са одобрили новия й възлюбен, чиято самоличност за момента остава в тайна.

 

Макар да е известна с множеството си гаджета, циганинът Алекс Ломски си остава най-голямата й любов. Той обаче издъхна внезапно преди 4 години. Ломски, който не криеше ромския си произход, нашумя покрай брака си с рускинята от филмите за възрастни Едевлайс, която го вкара в п*рноиндустрията. Той въртеше любов и със Славея преди 7-8 години.

 

Посрамените й родители я заставяха да се откаже от него и дори в противен случай я заплашваха, че ще се откажат от нея. В крайна сметка тя се вслуша в съветите им, но все пак Ломски си остана голямата й любов. След края на връзката си с него, Славея набързо се сгоди за левскаря Иван Борисов, от когото забременя, но така и не се стигна до сватба. Тя стана майка през март 2020 г., а с бащата останаха заедно едва година след появата на рожбата им.

 

Мълвата в светските среди носи, че Иван е бил недолюбван от Наско и Илиана заради скромните му финансови възможности. Те дори не криеха, че не го искат за зет.

Към днешна дата щерката на спортните ни легенди се хвали с новия си избраник, но продължава да крие самоличността му. Дори изтри снимката с него, която бе публикувала в социалните мрежи.

Източник: Уикенд