Певицата Маги Джанаварова се появи в ефир днес, където за пореден път разказа за майчинството и дъщеричката си Елизабет и за пореден път не обели дума за бащата на бебето. Всъщност бебето вече навърши годинка, а единственото, което Маги сподели е, че се радва, че започва да добива нрава на баща си, който бил много по-спокоен и уравновесен от нея.

"Аз съм твърде чувствителна и емоционална и много се надявах Ели да не е като мен. И ето, че тя прилича вече не само външно, но и по характерче на баща си", смее се певицата. Която добави, че бабите им помагат много в отглеждането на детето, а и имали не една, а няколко бавачки.

И точно тук се оказа "ключът от бараката". Близки до Джанаварова разкриха, че причината да крие мъжа си не е само горчивият й опит в миналото, когато нейна колежка преспа с тогавашния й годеник, а най-вече фактът, че настоящият е откровено богат.

Маги се бояла да не изгуби щастието си с него като развее лицето му пред света и го направи лесна мишена за многото златотърсачки. Мъжът до нея има личен бизнес и не е от хората, известни на широката общественост.

"Разбираемо е, че тя иска да си остане така. Колкото по-малко очи върху половинката й, толкова по-добре за нея", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com