Щерката на Маджо - Йоанна Михалева живот си живее!

В България от 20 години насам важи правилото - за да живееш добре, бъди дете на подземен бос. Доказателство за това са отрочетата на не един или двама видни представители на борческите времена като Илия Павлов, Георги Илиев, Иво Карамански и други. Сред тях се нарежда и щерката на Младен Михалев - Маджо - Йоанна Михалева.

Младата красавица имаше късмета да завърши образованието си в чужбина и то в един от най-престижните колежи в Лондон, а в момента работи като дизайнер в супер елитната компания J.Cure. Момичето няма да го мислим - само си изкарва парите, които дори и да са малко към момента, няма проблем.

[caption id="attachment_314132" align="alignright" width="300"]Маджо Щерката на Маджо заедно с братовчедка си[/caption]

Защото срамно богатият й татко Маджо й осигурява щедра издръжка всеки месец. Издръжка, с която Йоанна не само може да живее прекрасно в Англия, но и да си отпочива в едни от най-екзотичните кътчета по света. Като Карибите например, където тя отскочи, за да се поглези наскоро.

Щерката на Маджо замина за Карибите заедно с братовчедка си Миряна, която е дете на Здравко - брата на Маджо, пише вестник "България днес". Двете очевидно си прекарват изключително добре по време на ваканцията и не пропускат да си направят модерното напоследък селфи, което да постнат в социалната мрежа.

Йоанна по принцип обича живота и когато е в Лондон не пропуска случай да излезе да купонясва в различни ресторанти и дискотеки. А компанията й се състои предимно от отрочетата на руски олигарси. Че как иначе - няма да срамим честта на татко, я?!

Девойката още си няма избраник на сърцето, но по всичко личи, че и момчетата са доста внимателни в подхода си към нея. Не на всеки би му се искало или стискало да дава отчет пред баща със славата на Младен Михалев - Маджо.