Известната актриса Искра Радева има 35-годишна дъщеря, която обаче изглежда на поне 40 г. Елена Станулова е сериозно напълняла и вече няма и помен от манекенските й години, дори гони майка си по килограми.

Това обаче не е най-големият проблем за нея. Комплексите й я докараха дотам, че да изглежда изключително зле, тъй като множеството пластични операции, които си направи, вече са с обратен ефект.

За последно Ели си сложи нови импланти на бюста, след като със старите той бе заприличал на прани гащи. След толкова много подмени на силикона обаче гърдите й вече изглеждат като на кукла барби, разкриват познатите й, няма нищо човешко в тях.

И докато бюста може да го прикрие чрез дрехи, то лицето си не може да скрие, а там ситуацията е още по-плачевна. Причината е в устните й, които са уголемени толкова много, че в началото и родната й майка може би трудно я е познала.

Всичките хирургически интервенции, през които премина Елена, са поради нейни комплекси, че никога няма да стигне майка си, която на млади години наистина беше красавица. Ако двете се сравнят на по 30 г. например, дъщерята няма никакъв шанс.

Макар да е минала през леглата на заможни господа, какъвто беше Христо Сиракова, Елена очевидно продължава да избива комплекси и да ляга под ножа за едното нищо.

Припомняме, че преди години избухна скандал със списък от компаньонки, който бе оповестен от МВР след специална акция. В този списък присъстваше името и на Елена Станулова, която беше редом до Златка Димитрова.

Все пак бившата синоптичка има син и мъж до себе си в момента, а това са си живи постижения при тази нейна визия. Трябва да й го признаем.

Източник: Уикенд