Гала и единствената й дъщеря Мари Будева са в позицията на Глория и Симона Загорова. Както Мони винаги е била и продължава да бъде много по-пълна от майка си (като изключим фотошопа), така и Мари е в пъти по-едра от Гала.

Явно младото момиче е наследило не гена на водещата на "На кафе", а този на баща си, защото е видно, че е от типа жени, които лесно пълнеят, а трудно отслабват. Особено последните й появи в мрежата са показателни, че дори и през лятото, Мари си е с пищни форми.

Щерката на Гала отпра мощна задница: Младата Мари е двойна на майка си! (СНИМКИ)

Девойката е отпрала мощна задница и бузки, по думите на коментиращи във Фейса, но това, разбира се, не значи, не не е секси и готина. Напротив - някои харесват точно това в жените - да имат апетитни форми и да са закръглени, а не като манекени на Освиенцим.

Щерката на Гала отпра мощна задница: Младата Мари е двойна на майка си! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Да, Марито е в пъти по-пухкава от Гала, но пък Гала винаги е била твърде слаба, една такава - само кокали. Айде, нема нужда! Това момиче изглежда здраво, свежо и апетитно. Да я схрускаш", подмятат зевзеци в нета.

Мари Будева има и друга промяна и това е цветът на косата й. Тя отново мина в отбора на блондинките и очевидно много се харесва така. Тук обаче мнението й се разминава с това а болшинството, което си я иска чаровна брюнетка, каквато беше.