Щерката на Брендо вдига сватба в Лозенец!Следващата седмица в Лозенец

заветното „да“ официално ще каже голямата дъщеря на Евелин Банев – Брендо - Александра. И нейният бъдещ съпруг, българин завършил в Лондон. Красивата Алекс ще мине под венчило само година след като се сгоди на остров Миконос. [caption id="attachment_448252" align="alignright" width="300"]Брендо Щерката на Брендо ще се задоми[/caption] Брендо ще пропусне събитието, но имало запис, на който казва приветствени думи към щастливото младо семейство.

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Ивелин Банев има присъди в Италия Румъния и според криминалисти няма да рискува свободата си, дори да заведе детето до олтара.

Само преди седмица Александра разпратила покани на около стотина близки гости. Които били изненадани, че на тях липсват час, дата и място за празника. От съображения за сигурност те ще им бъдат съобщени допълнително. Така младоженците и семействата им се надявали да избегнат неканени гости. Бъдещият зет на Брендо най-много се притеснява от известността на гаджето си и дори я помолил да изтрие профила си в социалните мрежи. Бъдещата младоженка разчита на лондонски дизайнер за роклята си, а гостите, ще бъдат облечени в бяло и кремаво.Александра в момента е в България работи като продуцент в bTV в „Шоуто на Цитиридис“, като се очаква водещият да бъде личен гост на тържеството. По-малката дъщеря на Брендо – Лара се очаква до кумува на сватбата заедно със своя любими Тома, пише вестник „България Днес“.