Ивон Динева крие в себе си множество комплекси, свързани не само с външния й вид, но и с психологическото си здраве, тъй като е дете на разведени родители и е слушала не един или два скандали между тях.

Ивон по рождение прилича повече на баща си, което е студен душ за всяка жена, защото Коко Динев изглежда покъртително. Ето защо щерка му реши да се коригира още в края на гимназиалните си години.

Още преди абитуриентския си бал девойката си наду устните с хиалурон. Тя си изглади и скулите, за да няма такова заоблено лице като баща си. Освен това има изкуствени мигли и се говори, че си е сложила силикон в гърдите.

Всички тези подобрения Ивон е направила преди 20-тата си годишнина, само и само да не прилича на баща си. Успяла е да го постигне, но към днешна дата не прилича и на майка си, а по-скоро прилича на мутант. Момиче, което е напълно изкуствено и с толкова много грим по себе си, че чак е отблъскващо.

Ивон Динева не е и възпитана с големи ценности. Майка й Анелия е видимо със слаб характер и никога не е можела да я възпитава. През годините й е позволявала всичко и ето го резултата. Баща й също винаги й е угаждал за най-малкото.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com