На топло отпрашиха Антония Петрова и Ивайло Батинков, което им е семейна традиция. Тоца от години не пропуска да се похвали как всяка зима двамата взимат синовете си и заминават на любимото си място - Малдивите, за да посрещнат там коледните и новогодишни празници.

Ще я удуши: Антония Петрова и Батинков се снимаха Г*ЛИ, той крие сланините си зад нея! (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Всъщност понякога са оставали тук за фамилна Коледа с родата и излитаха чак за Нова година, но днес нещо ги е стегнала шапката и са се разбързали. Разбира се, Петрова не пропусна да публикува няколко "уникални" кадъра от своето хепи фемили, без да очаква обаче, че те ще докарат потребителите до искрен смях. Защо ли?!...

Ще я удуши: Антония Петрова и Батинков се снимаха Г*ЛИ, той крие сланините си зад нея! (КУЛТОВИ СНИМКИ) - Снимка 2

Този път смехът не е по адрес на бившата Мис България, а на съпруга й. Тоца е ясна - отдавна тя започна с филтрите и фотошопа, като й признаваме, че ги ползва умело. Далеч по-умело от една Андреа например. Батинков обаче е култов на кадрите, на които не спира да се... крие.

Ще я удуши: Антония Петрова и Батинков се снимаха Г*ЛИ, той крие сланините си зад нея! (КУЛТОВИ СНИМКИ) - Снимка 3

Да, и той, и Тоца са г@ли, демек по бански, де, но забележете къде се намира през цялото време Ивайло - или легнал по корем на брега, или обърнат с гръб, или плътно зад гърба на жена си, че да скрие сланинките.

На едното фото дори така я е гепил отзад за врата и раменете, че някои решиха, че показва мераци да я удуши. Е, като знаем нрава на Тоцето, това няма да учуди никого... Весела почивка им пожелаваме!

Източник: Crimesbg.com