Ще познаете ли кое е това момиче?! Да, това е Дениз Хайрула, но във времената, преди да излезе пред камерите - тоест, преди да я срещне Христо Сираков. Знаем, че покойният бохем е единственият "виновник" за славата на туркинята. Двамата имаха връзка навремето, а той я забеляза на конкурса Мис Плеймейт.

Дениз винаги се е хвалела, че е естествена и няма това, което имат всички останали момичета, особено плеймейтките - кълба силикон. Вярно е. Тя още не се е тунинговала и минава за една от най-естествените "бръмчалки", а това, което я прави тотално неразпознаваема, е гримът.

Ще я познаете ли: Да, това е Дениз Хайрула, преди да я срещне Христо Сираков! (СНИМКИ)

При някои жени не бие толкова на очи, но при Хайрула разликата със и без грим е очевидна. Да, тя има миловидни черти, но без макиажа очите й са неколкократно по-малки, а лицето някак "постно", да не кажем "бозаво"...

На снимката, която виждаме, Хайрула е заснета преди доста години и е направо девойче. Тогава още няма фрапантен макиаж, изкуствени мигли над веждите, уголемени устни и прочие...

Колкото до любовта й с Ицо Стоте манекенки, тя още споделя, че той е бил най-голямата й любов до момента, въпреки че редовно й е изневерявал. Но и до днес тя не успява да намери мъж за сериозна връзка. Защо ли?!