Григор Димитров си намери майстора. За колко време... е, това са подробности, но в момента е полудял от любов и страст по знойната Мадалина Ганя. Гришо я води навсякъде със себе си като сега двамата са в Лондон на Уимбълдън.

Мадалина отива на турнира за първи път и не сдържа вълнението си. Тя качи клипче в мрежата, на което се вижда как е яхнала наш Гришко на конче, а после двамата седят на една пейка и сне натискат. Според Ганя, чакали влака за Уимбълдън на гарата.

Ще я изяде: Григор скъса знойната Мадалина от целувки в Лондон! (не сме го виждали такъв - СНИМКИ)

Докато чакат, а тя снима, Григор Димитров е като обезумял от страст. Той постоянно целува половинката си по лицето - едно след друго, едно след друго, порой от целувки.

Ще я изяде: Григор скъса знойната Мадалина от целувки в Лондон! (не сме го виждали такъв - СНИМКИ) - Снимка 2

Да, хасковлията не реши да се прави на интересен и с Мадалина да потънат в сочни целувки с език, но и това, което направи, не е малко. Всъщност, като се замислим, никога не сме го виждали по-хлътнал. Той е показвал такива емоции само с Никол Шерцинтер, докато с Мария Шарапова и Лолита Османова не.

С Лолита дори не сме ги виждали да се прегърнат, камо ли да се целуват, дори и по бузата. Очевидно Димитров предпочита по-смуглите красавици, брюнетките, които разпалват фантазиите му. Такава беше Никол, такава и и Мадалина сега.