Мария Игнатова е доволна от факта, че отново ще води рамо до рамо с бившата си изгора Димитър Рачков. Както вече стана ясно, те ще водят предаването „Пееш или лъжеш“, което стартира на 22 септември в ефира на Нова тв.

Блондинката признава, че откакто се събрали на сцената, е още по-хубаво, защото се познават толкова добре, че работейки заедно сега, никой не може да изненада другия с нещо. Това, че не са заедно в личен план, е още един повод да упражняват чувството си за хумор и самоирония, категорична е тя.

Ето какво още сподели Игнатова по повод втория сезон на шоуто: „Преди 8 години, в първия сезон на „Пееш или лъжеш”, бях водеща с Ненчо Балабанов. Сега ще съм водеща с Рачков. Кой ще е по-добър – не знам! Мога да ви кажа, че е много по-трудно да си водещ, отколкото съветник. Че с Рачков ще ни вкарат във всякакви сюжети, беше съвсем очаквано. Докато бяхме заедно цели 8 години, не спряха да ни разделят, а сега се сетиха да ни събират!". Игнатова допълва, че с комика са запазили добрите си отношения, въпреки че в първата година дори не си говорили, наранени от раздялата.

 

Мария упорито избягва да коментира последния си съпруг Ивайло Нойзи Цветков. Мълви се, че са в развод, след като го хванаха да шофира в нетрезво състояние. Рачков също няма жена до себе си, откакто се раздели със силиконката Анита Димитрова. Феновете на звездите се надяват, че наистина може да се преоткрият и романтичната им връзка да възкръсне. Игнатова обаче отрича такава възможност да стои на дневен ред.

 

В миналото водещата и актьорът преживяха поредица от разлъки и събирания, но накрая взеха категоричното решение да приключат отношенията си. Според запознати двамата все пак се разделили като приятели и от време на време се чували, защото през годините имали някои общи работни ангажименти.

 

Мария и Митко си казали „сбогом” без излишни драми, защото по думите им връзката се изчерпала.

Игнатова преди време загатна за това, като споели в интервю, че страстта помежду им била угаснала.

„Нормално е за осемгодишна връзка“, оправдаваше се тогава блондинката.

 

Комикът също не напирал за нещо по-сериозно и дори през ум не му минавало да узакони връзката си с водещата. „Никога не ми е предлагал брак. Ако го беше сторил в подходящото време, щях да приема. Сега вече е късно”, разправяше тогава Игнатова. Според нея актьорът изпуснал момента и постепенно романтиката между двамата напълно изчезнала.

Мария дори се отказала да му ражда дете – нещо, на което била готова в началото на връзката им. Въпреки любовните несполуки Игнатова до ден днешен е благодарна на Рачков, който й даде много в професионален план. „Научил ме е на толкова неща! Винаги ме е респектирал със своя професионализъм", категорична е блондинката. Благодарение на връзката си с актьора тя се уреждаше с най-различни ангажименти и значително се замогна.

 

Клюката гласи, че блондинката доста често кръшкала на комика по време на дългогодишните им отношения. Самата тя отрича подобни слухове и твърди, че винаги е била вярна на мъжете си, включително и на Ивайло Нойзи Цветков – последния й публично известен партньор, с когото дори сключи брак.

 

През последните месеци Игнатова рязко се отдръпнала от Нойзи и сега помежду им царяла студена дистанция, издават запознати. Тяхната любовна история започнала идилично, но още преди той да попадне в ареста, се появили проблеми. Цветков открай време имал влечение към чашката, но покрай скандалите с жена си съвсем се пропил. Сега съжалявал и се опитвал да се откаже от вредния навик, но Мария му била бясна, защото изложил и нея с поведението си.

 

Водещата се омъжи за Ивайло точно на рождения си ден в края на септември преди 3 години. Тя се венча за избраника си в село Житен, намиращо се в близост до София, в много тесен приятелски кръг.

 

След сватбата съпрузите заживяха в просторната къща на блондинката в столичния квартал „Драгалевци” и уж между тях цареше пълна хармония. Явно приказката е била само привидна.

 

Говори се, че Мария носела повече пари в семейството и това също допринесло за конфликтите. Тя има доста ангажименти като водеща на различни събития, изявява се като инфлуенсър и участва в редица рекламни кампания. След пиянската изцепка на Нойзи обаче нейният имидж също пострада частично и това я вбесило.

 

Мария Игнатова има и друг провален брак зад гърба си. На младини тя беше омъжена за бизнесмена Петко Димитров. От него има син в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее основно с баща си. С Рачков така и не стигнаха до олтара, макар че изкараха заедно цели 8 години.

Източник: Уикенд