Не е изключено скандала на Христо Шопов със съседката му Патриша Тийвс, която е гражданка на Люксембург, да допринесе за затопляне на отношенията му с наследника му Наум Шопов.

Мълвата носи, че Наум, който се изявява като водещ на „Ергенът“, веднага се завтекъл съм родителя си, щом научил за случката, довела до намесата на органите на реда.

 

Припомняме, че Христо Шопов, който на 4 януари отбеляза 60-ия си юбилей, бе арестуван в нощта срещу петък в столичния квартал „Малинова долина“ и прекара 72 часа в 7-мо РПУ след конфликта със съседката му Патриша, който ескалира.

Преди дни Софийски градски районен съд реши Шопов да бъде пуснат на свобода срещу най-леката мярка за неотклонение – подписка. Нямало доказателства, че той е насочвал пистолет към съседката си, както тя заяви. Според твърдението на Патриша пред медиите, тя е получила нараняване по лицето и дори представи два видеоклипа от нощта на скандала с Христо Шопов и съпругата му – актрисата Мариана Станишева. До спречкването се стигнало заради чистачки на автомобил. Иначе конфликтът помежду им тлеел от доста време.

 

За разлика от нея, актьорът отказа да разговаря с медиите. За сметка на това пък е категоричен, че ще потърси правата си по съдебен ред и изрази възмущението си от факта, че този „нелеп“ случай изобщо е попаднал в медийното пространство.

Ангажираната от него адвокатка Ина Лулчева, вече е подала жалба в съда от негово име срещу Тийвс за набеждаване в престъпление.

 

Не закъсняха и реакциите в гилдията. Много от колегите на Шопов, който е категоричен, че няма да остави нещата така, го защитиха. Според мълвата, макар още да не е коментирал случилото се в социалните мрежи, където иначе е сред популярните родни инфлуенсъри, Наум е защитил баща си. Той рядко споделя за семейството си, така че едва ли мълчанието му сега е изненада за някого.

 

Припомняме обаче, че преди време Наум призна, че с баща му не са в цветущи отношения.

Тогава младият актьор заяви във видео в канала си в Ютюб: „Не сме особено близки!“. За момента обаче остава пълна мистерия причината, довела до охладняването на отношенията между баща и син. Най-коментираната обаче е, че Христо не одобрявал професионалния завой, който синът му направи преди време. Когато Наум, който е четвърто поколение актьор, влезе в ролята на д-р Борис Тасев в сериала „Откраднат живот“ на Нова тв, в реалния живот бе бъдещ лекар, който довършваше образованието си. Двамата с жена му Теа, с която имат дъщеря, станаха инфлуенсъри. И до днес семейството продължава да се издържа, създавайки съдържание за онлайн пространството. Тъй като обаче до момента нито бащата, нито синът са коментирали причината, не можем да сме сигурни.

 

Навремето Христо Шопов подкрепил наследника си да изиграе водеща роля в сериала на Нова тв. Няма съмнения колко много Наум цени баща си, след като преди време показа, че още пази оригиналния флаер от филма „Вчера“ с лика на родителя си и сподели, че го съхранява с особено внимание.

 

Според друго предположение пък охладнелите им отношения може да са в резултат на характерите им. След последните събития обаче вече се говори за възстановяване на връзката между баща и син.

 

Междувременно покрай битовия инцидент стана ясно, че Христо Шопов отново се е събрал със съпругата си Мариана Станишева, след като двамата се бяха разделили преди 3 години по време на ковид пандемията, след като изолацията се отразила тежко на звездата и той се изпокарал с половинката си, носеше тогава мълвата из арт гилдията. Към днешна дата обаче изглежда са преодолели различията и отново живеят под един покрив.

Източник: Уикенд