Проблеми от личен характер преследват някогашната „изтривалка”  на Борисов Искра Фидосова. Тя остана без съпруг, след като сърбинът Томислав Живкович й би шута.

Бившият футболист е бил видян в Амстердам с изкусителна блондинка. Двамата се разхождали като влюбени гълъбчета, което е върхът на унижението за жена му.

Искра, чието тегло сигурно вече надхвърля 200 кг., има син на име Франсоа от предния си брак. На младини тя е била много слаба и фина, но след раждането организмът й се разваля и напълнява ударно.

Въпреки че вече беше дебела, когато срещна Томислав, той се венча за нея, тъй като футболната му кариера вече беше приключила, а Фидосова изкарваше огромни пари от политиката и го издържаше.

След като парите секнаха, секна и любовта на сърбина. Счита се, че той ще подаде молба за развод, за да може спокойно да се наслаждава на новата си изгора.

Според приятелите им Живкович никога не е обичал Фидосова, а е бил с нея заради пари. Той не понасял огромното й тегло и дори скришом й се подигравал.

Все пак трябва да се отбележи, че Искра трябваше да направи някакви опити да свали килограми. Тя обаче заложи на храната и това й коства още един брак.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com