Бившият футболист Благой Георгиев най-накрая официализира връзката си с наследницата на Ванко 1 – Ивана Главчева, която е значително по-млада от него. Разликата между двамата е цели 21 години.

 

Двамата са заедно от пролетта и твърдят, че отношенията им са сериозни. Макар още преди няколко месеца Джизъса да призна за любовта си към нея, той не споделяше снимки. Неотдавна той се осмели да публикува снимки с нея и баща й Ванко 1.

 

Тримата се щракнаха по време на вечеря, пушейки пури. Ексфутболистът не крие, че е хлътнал до уши по пловдивската красавица, макар отначало да отричаше за връзката си с нея. Това накара мнозина да се запитат дали Джизъса ще мине отново под венчило. Всеизвестен е фактът, че женитбата и вричането в Господ, са сред любимите му занимания.

 

Към днешна дата гелосаният футболист има два брака и съответно два развода зад гърба си – първият с Есмер Омерова, а вторият – с Полина Спасова. За никого не е тайна, че и двата брачни съюза приключиха твърде бързо.

Освен това Благой Георгиев бе сгоден за гимнастичката Христина Витанова и плеймейтката Златка Райкова, но с тях така и не стигна до брак, а само до направата на деца.

 

Ще се ожени ли Благой Георгиев за Ивана Главчева?

Според приятелите на Джизъса, Ивана е абсолютно копие на бившата му съпруга Полина. А Ванко 1 се сдоби с нов прякор – Дядо 1.

Бъдещият тъст, както и цяла България, са наясно с това, че Благой има слаб ангел. Именно поради тази причина Ванко 1 го е предупредил много да внимава с дъщеря му, защото, ако я нарани, ще си изпати жестоко.

 

Макар Благой да живее с Ивана в Пловдив, двойката редовно прескачат и до София. При все, че бяха заедно на море на остров Тасос, Гърция, те публикуваха самостоятелни снимки в социалните мрежи.

Източник: Уикенд