Мила, кротка и възпитана

Такава знаем Ани Салич от екрана. Водещата, която изглежда доста смирена, всъщност крие опасна тайна.

Колеги потвърждават, че тя е истина, а Ани Салич дори не иска да си спомня за нея. В началото на кариерата си водещата се представяла с фамилията Златанова.

Но не бащината й, а тази на първия си съпруг. Въпреки че почти целия й живот е преминал на показ пред широкия екран, малцина от най-близкото й обкръжение знаят, че тя е имала друг съпруг преди сърбина Бранко Салич. От когото има две деца  и въпреки развода си с него продължава да носи фамилията му.

В началото на стажа  й в Нова телевизия, когато била на 20, тя държала да бъде изписвана на екран с фамилията на първия й съпруг-Златанова. Но не обичала да говори за него. Единственото, което се знаело било, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности. Бракът им не изкарал дълго.

Тя не искала да бъде просто милионерска съпруга, а да прави кариера в телевизията. Мъжът й пък искал тя да е всеотдайна домакиня, а не амбициозна съпруга. Заради което настъпил разрива. Двамата се разделили по взаимно съгласие, а журналистката не взела нищо от богатството му.

Именно професията й  я среща с втория й съпруг Бранко Салич, който по онова време бел технически директор на Би Ти Ви. Двамата се женят, раждат две деца и живеят почти 20 години, след което се разделят официално.

От две години тя живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Въпреки че не афишират връзката си, са неразделни. Според слуховете са сгодени, но още не са решили да узаконят връзката си, въпреки че и двамата са разведени.

Източник: Ретро, Crimesbg.com