Вдовицата и жената на Коста Цонев се хванаха за гушите

Двете дами са смразени от години, а сега си подливат вода и в общия бизнес, който двете са захванали.

От години Ели, втората съпруга на големия Коста Цонев  и Мариана, съпруга на сина му Димитър Цонев, не могат да се дишат. Поводът за искрената им омраза е имуществото.

Ели Цонева отдавна има брокерска фирма, като продажбата на недвижими имоти е нейния основен източник на доходи. Отскоро Мариана Цонева, съпруга на покойния Димитър Цонев и снаха на Коста Цонев, също се занимава с тази дейност. Тя познава доста заможни българи и подлива вода в бизнеса на вдовицата на свекър си.

Вдовицата на кинолегендата не поддържа връзка с неговата рода и наследници от времето на кончината му преди 11 лета.Причината последната съпруга на актьора и останалите му наследници да са скарани е имущество. Приживе Коста Цонев даде на Ели лъвски пай от имотите си.Дълъг период тя обитаваше огромната му къща в Бистрица. После Ели пусна атрактивния имот на завишена цена и през 2021 се намери купувач, който купи имението за почти милион.

Ели имаше намерение да напусне България и да заживее при сина си в Париж. Той е женен за французойка и имат дете, но не се реши,  а само снове между двете страни. И се превърна на „трън в очите“ за династия Цоневи.