Още по-зловещи факти изплуваха за изключително жестокото убийство на актрисата Виолета Донева

По думите на държавното обвинение тя била намушкана цели 54 пъти!

И те са били нанесени от нейната внучка Ивет Стайкова. Същата  е обвинена за жестокото убийство на нейната баба. От прокуратурата я обвиняват за изключително жестокото убийство, извършено по много мъчителен начин за жертвата.

Според обвинителния акт Ивет живеела с приятеля си до 18-ти октомври миналата година.В дома му тя взимала наркотици и била агресивна както към гаджето си, също и към неговата родителка.

Заради което приятелят й я завел в дома на баба й, актрисата Виолета Донева. Тя не приемала внучката й да се дрогира и остро осъждала постъпките й. Заради което Ивет изпитвала ненавист към своята баба. На следващия ден, вечерта, двете били сами в апартамента на Донева.

С намерение да заколи своята баба, Ивет взела нож и й нанесла 54 прорезни и прободни рани в областта на шията, тялото и главата. През цялото време Донева била в съзнание  и изпитвала болка и страдание. Актрисата починала от кръвозагуба. Ивет напуснала жилището й в 5 часа сутринта на другия ден, съобщават от държавното обвинение.

От направените тройни и петорни съдебнопсихиатрични експертизи се установило, че Ивет Стайкова знаела какво прави и е могла да ръководи постъпките си, е заключението на прокуратурата.