Ще има ли сватба за Енрике и Курникова, този въпрос от години си задават мнозина, които харесват звездната двойка и очакват това щастливо събитие!

Енрике Иглесиас и Анна Курникова имат любовни отношения вече десет години. Това е много дълъг период, но все още не са предприели крачката брак, нито имат деца. Това провокира любопитството на близки и феновете им, разбира се.

От CBS Sunday Morning и "INEWS" пишат, че Енрике давал интервюта, в които откровено разказва, че засега не се чувства напълно готов за деца и семейство. След толкова голям период от време с любимия човек певецът не виждал какво би променило едно предложение за брак. Той винаги е казвал, че много обича и цени Анна, но тя отдавна знае позицията му за тези неща от живота.

[caption id="attachment_310262" align="aligncenter" width="300"]Енрике и Анна заедно вече десет години Енрике и Анна заедно вече повече от десет години[/caption]

Отстрани изглежда, че връзката им дори не е сериозна, но двамата не дават повод за слухове, че ще се разделят, нито пък досега са се забърквали в големи скандали. Анна Курникова и Енрике Иглесиас са интересна светска двойка. Двамата са на възраст да станат семейни, дори преди месеци папараци бяха уж заснели годежен пръстен на ръката на бившата тенесистка, научи Kliuki.bg. Това обаче се оказа лъжа и младият Иглесиас опроверга тези новини официално пред медиите. Може би красивата Анна Курникова скоро няма да стане булка, поне не и ако чака предложения от любимия й Енрике Иглесиас!

[caption id="attachment_310259" align="aligncenter" width="300"]Ще има ли сватба за Енрике и Курникова Ще има ли сватба за Енрике и Курникова[/caption]