На погачата на своя втори син, Антония Петрова шокира потребителите с нещо, което нямаше нищо общо с повода. Съпругата на Ивайло Батинков шашна с лицето си, което аха да се пръсне. Физиономията на някогашната миска е заприличало на балон, но причината не е напълняване.

Както знаем, Тоца има прилична фигура, която не успя да развали драстично дори по времето на втората си бременност. Лицето й обаче е странно кръгло и бузесто - нещо, с което никога не се е отличавала.

Видно е, че причината е една - набухвателите на Тоца всъщност са филъри, доста щедро поставени при това... Явно след раждането тя е била чест посетител в кабинета на личния си дерматолог, а и човекът определено се е постарал... да не кажем, че се е престарал.

"Та тя е като надута, имам чувството, че едва се усмихва и прави мимики със зор. Все едно е плажна топка, която някой е надувал яко. Но интересното е щом е започнала от сега, то какво ще прави след няколко годинки?! Тая кожа колко точно може да се раздува, според нея?!", смеят се потребителки в нета.

Петрова обаче явно се харесва (всъщност тя винаги демонстрира колко се харесва), макар че зорко следи всяко едно мнение за себе си във виртуалното пространство. Нещо, което човек с реално самочувствие, не би правил...