Прекрасната манекенка вече е разделена с дългогодишния си приятел!

Невероятната манекенка Бориса Тютюнджиева от известно време сложи край на отношенията си с дългогодишното си гадже Свилен и се отдаде на бесни купони и лудешки живот.

Млада и красива, Бориса и за минута не показа слабост заради раздялата си с бившия. Вместо да седи у дома си и да нагъва течен шоколад, както правят много от колежките й по цял свят, Тютюнджиева го удари през къра и взе, че си намери нова изгора. Щастливецът на снимките е бизнесмен, който според запознати, притежава не особено вървежна дискотека, пише сайтът kliuki.ws.

borisaЗа сметка на бизнеса си обаче, мачото може да се похвали със завидна мускулеста фигура, която явно страшно се харесва на Бориса. Двамата са засичани често пъти заедно през последните няколко седмици като въпросните кадри са от нощен клуб, в който Тютюнджиева очевидно се забавлява без никакви задръжки.

Видяла, че я снимат, хубавицата дори не опитва да се измъкне, а щедро позира пред обектива и бута банкноти в панталоните на здравеняка.

borisa1

Дали го прави с цел да раздразни бившия си Свилен и да предизвика мъжката му ревност, или вече наистина й е все едно и е отворила нова страница, ще разберем не след дълго.