Ралица  Паскалева геройски издържа новия сезон на „Игри на волята“. Към ден днешен, когато риалитито върви на запис, тя роди втората си рожба. Тя геройски издържа снимките, макар и бременна. Семейството има още едно дете –Максим, което през юли ще навърши 5 години.

Спортистът има син  на 15 години на име Георги, от бившата му жена Бойка Делиева. Той върви по стъпките на родителите си и се развива като спортист.

Ралица и Теодор са във връзка от 2017 г. Паскалева винаги е твърдяла, че поддържа идеални отношения със сина на Салпаров.

"Още в самото начало и двамата казахме, че сме готови за такова нещо и бихме желали да създадем семейство заедно. Така че не бяхме изненадани, а напротив – даже го очаквахме и искахме да е така” – каза Ралица, преди да роди първото си дете.

Щастие: Роди се бебето на Ралица Паскалева

В мрежата се коментира, че Ралица е развела приятеля си. Подобно на ролята си в „Откраднат живот“, където също раздели мъж с дете.

Тя се справя чудесно като водеща на „Игри на волята. Тази година рекорден брой кандидати изявиха желание за участие. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, но само най-добрите успяха да стигнат до Арената, борейки се за голямата награда от 100 000 лева.

Източник:hotnews.bg