Стефан Данаилов ще става дядо съвсем скоро, вещаят слуховете, дошли от Америка

Велика вест пристигна от САЩ. Говори се, че Стефан Данаилов най-после ще стане дядо. Приятелката на сина му - красивата Виктория, била бременна във втория месец. Тя е любовта на Владимир от не много отдавна, но брадърът твърдял, че никога не е срещал толкова уникална жена, която му пасвала във всяко едно отношение, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340624" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов става дядо? Стефан Данаилов става дядо?[/caption]

От известно време Владо и Вики живеели заедно в САЩ. Макар да е от богата фамилия, младото момиче изобщо не си помисляло да живее да гърба на своя баща, който се оказва виден политик. Щерка му работела, както и синът на Стефан Данаилов. Двамата обаче упорито криели от българската общественост с какво по-точно се занимават, тъй като ненавиждали пресата у нас и не желаели да бъдат одумвани по вестниците.

Въпреки че скоро ще стане дядо, както се говори, Стефан Данаилов нямал особено желание да се запознае със сватовете си. Той вече бил виждал Виктория и много я харесал, но незнайно защо - влиятелният й баща не пожелал да се видят, извинявайки се с оправданието, че е извън страната.

Откакто жена му почина, Стефан Данаилов няма никакво желание за живот. Със сина си Владо той не е особено близък. Причините са много, но главната е, че момчето израсна далеч от актьора, понеже Владимир е плод на извънбрачната любов на Стефан Данаилов с Ирен Кривошиева. Преди няколко години пък актьорът се разочарова много от сина си, гледайки изпълненията му във "ВИП Брадър". Тогава отношенията им още повече охладнели. Все пак обаче Данаилов продължавал да се интересува от живота на своя син, за което говори и фактът, че е прекосил океана, за да види бъдещата му невеста.

Дано новото бебе в семейство Данаилови сплоти повече баща и син, за да могат старите грешки да бъдат преодоляни по-бързо.