Истински празник на любовта и семейното щастие си спретнаха Кубрат Пулев и прекрасната му жена Розали по повод рождения ден на първородния им син Спартак, видя наш папарак.

 

За място на тържеството влюбените родители бяха избрали арабския ресторант на входа на Южния парк, който беше подобаващо украсен с балони, а специално нает фотограф запечатваше детския празник.

 

Изящната Розали блестеше в елегантен черен тоалет от две части - риза и пола, с които събираше погледите, а Кобрата беше неотлъчно до жена си и не я изпускаше от очи, верен на ревнивия си нрав.

 

Гостите се насладиха на истинско пиршества от арабски вкусове като акцент в менюто беше специалитетът от пилешки Шиш Таук, поднесен в традиционната питка лаваш. Разбира се, за малчуганите имаше много сладости от Близкия Изток, наред със задължителната торта.

 

Присъстващите на детския рожден ден отбелязаха, че времето само е засилило любовта между Кубрат и Розали, а двете им рожби са укрепили връзката между боксовата звезда и жена му. Въпреки отчаяните опити на Андреа да ги раздели, чувствата им устояха на интригите. Докато днес двойката се радва на наследниците си, певачката отново е сама и рони сълзи депресирана, защото позорно беше зарязана от турския актьор, с когото се надяваше да свие гнездо.

 

Очаквайте ексклузивни снимки от партито на Кубрат и Розали в чест на малкия Спартак.

Източник: crimesbg.com