На русата хубавица явно й дойдоха в повече приказките на певицата!

Всеки си има предел на нервите, а този на Златка Райкова вече е надскочен. По отношение на поп фолк дивата Райна, която още от престоя в Къщата на Биг Брадър ол Старс се скъса да тръби, че Златка преспала с Коцето, докато двамата още били заедно.

За "незаконната" любов на Райкова и Константин разбраха всички. А и няма как да бъде иначе, при положение, че Пилето го изчурулика, както в самата къща на Брадърите, така и в предаването на Гала. Там, на чаша чай, тя гукаше ли гукаше как претърсила телефона на любимия си и открила в него провокативни съобщения от блондинката.

zlatiТези неща дойдоха в повече на Златка, още повече когато тя със зъби и нокти се опитва да опази връзката си с ММА бореца Георги Валентинов от сплетни и интриги.

И истината си дойде на мястото - поне тази на Злати. Днес тя категорично и недвусмислено отрече каквато и да е връзка с Константин. И се закле, че между двамата не е имало дори намек за по-интимни преживявания.

"Да, някой може и да се ядосва или да ревнува, но ние с Коцето винаги сме били приятели. Повтарям - приятели. И само такива! И днес още се чуваме по телефона, но нищо повече. Омръзна ми от глупости", видимо ядосана бе Злати, след което изстреля бомбата за Райна.

Според нея певицата винаги е била неуверена и е държала изкъсо Константин, защото самата тя не вярва достатъчно в себе си, способностите си и чара си като жена. "Когато нямаш достатъчно самочувствие, започваш да виждаш призраци навсякъде. Това стана тогава с Райна. Същото се получи и в Къщата, където тя непрекъснато ми търсеше кусури, само за да изтъкне себе си", заключи Райкова.