Лора Караджова прави недопустими за бременна жена постъпки и сама е заплаха за бременността си!

Бебето си ли мрази Лора Караджова?! Този въпрос си зададоха присъстващите в един от известните нощни балове в столицата, след като видяха щерката на Данчо Караджов да прави недопустими и опасни за всяка бременна жена постъпки. Като например да пие алкохол и сама да заплашва бременността си.

[caption id="attachment_315848" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова поставя бременността си под заплаха[/caption]

Да, Лора Караджова, която е бременна вече в четвъртия месец, продължава усилено да надига чашката, без да й дреме за здравето на бъдещото й дете. Отдавна е известно, че Лора Караджова имаше сериозни проблеми с огнената течност и приема на забранени вещества, от които така и не успя да се отучи.

Макар че е бременна, Лора Караджова продължава да виси по задимените клубове, в които не е тайна, че се пуши, въпреки забраната. Отгоре на всичко певицата реши допълнително да трови организма на нероденото си дете със спиртни напитки. В момента, в който е била забелязана и снимана в нощния клуб, Лора Караджова е била в компанията на приятели, а таткото на бебето й отсъствал, пише Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_315849" align="aligncenter" width="300"]Лора Караджова надига чашите в нощни барове Лора Караджова надига чашите в нощни барове[/caption]

"Много лоша постъпка на Лора Караджова! В един момент всички решиха, че щом ще става родител, най-накрая ще й дойде умът в главата и ще се откаже от предишния си начин на живот. Явно обаче не е така, защото Лора продължава да пие. Това е безумие и е чудно защо приятелят й Валентин не вземе мерки, за да предпази детето си от лудата му майка", коментират присъстващи в заведението клиенти, научи Kliuki.bg.

Не се знае дали таткото на Лора Караджова изобщо подозира какви ги върши щерка му, когато не е под грижите на семейството си, но със сигурност няма да бъде очарован от действията й. Защото това, което Лора Караджова прави сега, може да даде трайни вреди на детето й в бъдеще, смятат лекарите. И отново алармират за страшната вреда от пиенето по време на бременност.