Мария и Християн Гущеров буквално взривиха медиите с това си решение!

Цирк, ама пълен цирк - в това се превърна младото семейство на Мария и Християн Гущеров, които след сватбата си се чудят какво да направят, за да поддържат интереса на медиите към себе си и "кралската" си фамилия. И този път определено избиха рибата с решението си - двамата си наумили да правят дует.

Да, не си гълтайте дъвката от стрес, защото това е самата истина. Мария Гущерова откачи дотам, че да обяви бъдещия си музикален проект, в който ще си партнира с пеещия "Мечо" Християн Гущеров, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337052" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Християн Гущеров яко изтрещяха - ще правят дует[/caption]

Всъщност едрогабаритният съпруг на Мария не е толкова на "Ви" с музиката. Оказа се, че като малко момче, синът на Добромир Гущеров се е изявявал в детската вокална група "Бон-Бон", в която си е партнирал със самата Поли Генова. Това обаче се случва преди повече от 20 години, докато и самата Мария бори конкуренцията в популярното за времето си детско шоу "Като лъвовете".

За разлика от Мария обаче, която реши да продължи своето развитие в пеенето и общо взето посвети живота си до днес на музикалната си реализация (ако не броим реализацията й в откриването на богати съпрузи), то възпълничкият Християн Гущеров не е хващал микрофон от невръстните си години.

Напоследък обаче съпругата му не пропускаше да го хвали по различни свои интервюта, колко е музикален и как хубаво пее нейният "Мечо". А то каква била причината - "Мечо" ще се "мята" в предстоящата нова песен на благоверната си половинка. Да не повярваш чак.

Любопитно е какво ли е мнението на бащата на Хриси - Добромир Гущеров, който е известен със своята строгост и сериозност по отношение на имиджа и реномето си. И това е напълно нормално като се има предвид, че сферата на изява на Гущерови е бизнесът, а не шоубизнесът.

Едно обаче е сигурно - всички с трепет очакват появата на песента и най-вече на видеоклипа на Мария и Християн Гущеров, който така или иначе гарантира, че ще се превърне в хит по гледаемост още от сега.