Алисия забременяла от Ники Михайлов, но въпреки молбите му, направила аборт!

Шоков удар - това се оказа истинската причина за раздялата на Алисия и Ники Михайлов. Шок, тъй като е замесена смъртта на нероденото им дете. Това е самата истина, която взриви медиите днес - Алисия е била бременна от Ники Михайлов, но не е пожелала да задържи бебето, въпреки молбите му.

Кошмарът за Ники Михайлов се разиграл миналата година, когато певицата изненадващо му съобщила новината, че е бременна. Първоначално Алисия си мислила, че това ще е лоша вест за Ники, но се успокоявала с факта, че така или иначе е решила да направи аборт, довериха източници, близки до певицата.

[caption id="attachment_336035" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия не се съобрази с мечтата на Ники Михайлов за това бебе[/caption]

Противно на очакванията й обаче, Ники Михайлов не само не се намръщил на бъдещото бебе, но изпаднал в страшна еуфория. След като години наред той се грижеше като истински баща за сина на Алисия от Валери Божинов - малкия Валерко, вратарят отдавна вече бил готов да има свое собствено дете от голямата си любов.

Точно тук обаче дошъл големият удар и настъпил краят на отношенията между Ники Михайлов и Алисия. Певицата не искала и да чуе да задържи детето, за да не попречи и на без това залязващата си вече кариера. Тя заявила на Ники, че смята да направи аборт, като му обещала двамата да имат дете, но в по-късен етап.

"Ники не искаше и да чуе. Думите на Алисия буквално го убиха, защото той мечтаеше за това бебе. В мига, в който след седмица разбра, че Алисия е махнала детето му, без дори да му каже точно в кой ден смята да го направи, той полудя. Ники няма никаква вина в раздялата им, няма мъж на негово място, който би постъпил по друг начин", коментират близки до Ники Михайлов и Алисия.

Странното е, че дори и сега, когато осъзнава, че причината да изгуби Михайлов е самата тя и нейния свръх егоизъм, Алисия продължавала да не изпитва вина и да твърди, че на бебето на Ники не му било още времето.

"Да я видим сега как ще намери човек като него, който истински да обича сина й и който да я глези като принцеса. Алисия сама си изкопа гроба в личния живот и любовта", убедени са източниците.