Певицата бе истинска и откровена като никога!

Почитателите на поп фолк миньончето Мария не можаха да прикрият сълзите си след една наистина откровена изповед, която тя им подари. Певицата бе по-истинска от когато и да е, като разказа нечуваната си история пред известно столично списание.

Сега вече се разбра, че тази Мария, която днес може да си позволи да закусва в Париж, да обядва във Флоренция и да вечеря на Малдивите, всъщност си заслужава всеки лев. Защото не толкова отдавна нещата са стояли по съвсем различен начин.

maria11"Нямах пари да си купя обувки. Да, това е истината, дори да звучи нелогично. Затова носех обувките на мои приятелки и не ме е срам да го разкажа. Човек трябва да помни винаги какъв е бил и откъде идва", сподели певицата и добави, че като малка е правила какво ли не - от миене на съдове, до продажба на цветя и други. Само, за да помага за изкарване на насъщния у дома.

Точно затова Мария е категорична, че няма да разлигави за нищо на света щерка си Марая. Момиченцето имало сравнително малко кукли и играчки, а всеки месец трябвало да избира една от тях и да я подарява на дете в нужда.

Думите на Мария трогнаха феновете й, които за сетен път си доказаха, че любимката им е не само красива като външност, но и като душа, което е много по-ценно.