Наяве излязоха невероятни истини за приятелката на Слави Трифонов - Мартина Огнянова!

Шокиращо разкритие за любимата на Слави Трифонов - Мартина Огнянова излязоха наяве и втрещиха всички. Оказа се, че балерината идва от една напълно разбито семейство, а баща й я е изоставил още като малко дете. Той работел на корабите във Варна и имал сериозни проблеми с алкохола, разкриха познати на Мартина от морската столица.

Поведението на таткото на приятелката на Слави Трифонов било толкова разпасано, че скоро в семейството настъпил развод. Години след това обаче въпросният господин продължавал да не поглежда дъщеря си и не й е протегнал ръка дори за един проблем в живота. За сметка на това пък бабата на Мартина - Ани, уредила живота на внучка си.

[caption id="attachment_316361" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Любимата на Слави Трифонов се оказа по-богата от него[/caption]

Старицата, която не крие симпатиите си към Слави Трифонов, била стара варненска аристократка и след края на социализма върнала много от наследствените си имоти. Любимата на Слави Трифонов е единствената й внучка, така че в крайна сметка Мартина е тази, която ще наследи множество апартаменти, офис сгради и прочие във Варна. И на практика се оказва по-богата от самия Слави Трифонов, научи Kliuki.bg.

Още след завършването на училище, гаджето на Слави Трифонов се развивало толкова добре в спорта, че бабата й платила следването в София, плюс което й подсигурила огромен апартамент в полите на Витоша, в тузарския квартал "Манастирски ливади". Спортът бил дотолкова в кръвта на Мартина, че тя завършила цели три висши образования в Националната спортна академия, пише Пик.

А още като студентка се явява на кастинг за танцьорки в "Шоуто на Слави" и разбира се, веднага я взимат. Мартина Огнянова затвърдява позициите си на невероятно пластична и кадърна танцьорка при Слави Трифонов, но след това й се налага да прекъсне работата си в шоуто, заради следването.

Слави Трифонов тогава гледа на нея само като на свой служителка и я насърчава да учи упорито. Чак години по-късно, когато Мартина отново се връща в "Шоуто на Слави", искрата между тях припламва и огънят избухва с пълна сила.

Слави Трифонов и Мартина живеят заедно от няколко години и очевидно се разбират отлично. Въпросът, по който всичките им приятели ги подбутват да помислят обаче, е този за сватбата и бъдещото им дете.