За да спечели конкурса преди години, Димитрова се подарила и на Христос Христу!

Радостта на Златка Димитрова от снощната й победа в Биг Брадър не изтрая и един ден. Първо народът се вдигна на "бунт" срещу първото й място на финала, което според източници е било уредено още в самото начало. Сякаш обаче това не стигаше...

Пред сайта Хотзона.бг на крака дойде мъж с инициалите В.Д., който без никакво притеснение или колебание, че се намира в медиен ефир, разкри шокиращата истина за продажното минало на Димитрова. И, разбира се, не пропусна да оповести тарифата й.

zlatka_i_miroЕ, тя не е толкова солидна, колкото са свикнали да взимат някои от момичетата на Пайнер. Оказа се, че наше Злати дава всичко от себе си срещу скромните 1200 лева. Това потвърди личният клиент на Димитрова пред Хотзона.бг и заяви, че има достатъчно доказателства в подкрепа на твърденията си.

Тъкмо същият този мъж разказа как преди да спечели прословутия конкурс за красота преди години, Златка Димитрова си е предложила услугите на издателя на популярно списание Христос Христу, цитира пък сайтът Хотарена.нет.

Гъркът бил този, който й осигурил короната, доволен от всеотдайните й ласки.

В течение на времето и най-вече след резила си пред цяла България в миналия сезон на Вип Брадър обаче, Димитрова осъзнала, че остарява и решила да си седне на Д-то. Тъкмо тогава забърсала и настоящото си гадже Миро, което всячески се опитва да завлачи към олтара.