Ергенът Евгени Генчев влезе във втория сезон на формата със заявката да надскочи многократно предшественика си Виктор Стоянов - и като ум, и като интелект, и като възпитание, и като класа. Виктор си беше обикновен фитнес инструктор, а Генчев е прославен по света пианист, човек на културата и изкуството.

Само че... появи се едно "само че" и то е свързано с меко казано нелепото поведение на Генчев към участничките. Вече мина много време от старта на предаването, а Евгени упорито показва, че не може да проведе нормален, да не говорим за задълбочен разговор с нито една от тях.

Да, Виктор повтаряше до несвяст "Много мило", а Генчо си е заплюл възклицанието "У Ля Ля"... но това не е важното. Важното е, че досега не видяхме у него особена мисъл и дар слово. Разговорите, когато има такива, са провокирани и осъществявани от момичетата, някои от които - като Елена, дори си водят монолози, докато той кима и се усмихва.

Нелогичното държание на Генчев, който все пак е прехвърлил 30-така, се дължи на нещо, което шокира мнозина. За добро или за лошо се оказа, че пианистът е бил така зает в свиренето на пиано и концертните си изяви, че реално е имал много малко време за общуване с жени.

Де факто той е имал само една сериозна връзка, продължила няколко години и затова се стяга и буквално се "спича" в обкръжението на жени. Еле пък ако са цял кокошарник, както са в случая.