Щрак! Нашето момче, Григор Димитров беше хванат да флиртува с тенис звездата от Канада. И не само това

Ами Григор Димитров фамилиарничеше и се забавляваше със страхотно изглеждащата руса красавица Южени Бушар. Двамата си спретнаха яко яхтено парти на огромната лодка. Заедно на мостика под палещите лъчи на слънцето, океанския бриз и незнайните мисли, които бушуват в главите на световните тенис надежди никак не говорят за невинно приятелство.

Докато любимата на Григор Димитров, Мария Шарапова даваше всичко от себе си като официален говорител на Би Би Си на зимната олимпиада в Сочи нейният Гришо веднага смени посоката. И не устоя на съблазънта, кахърят се форумци.

Защото ракета №1 на България Григор Димитров не само си позволи да е с русокосата фурия на луксозния плавателен съд, но бе заснет от папараците да се вози с нея и на хеликоптер в Мексико. Освен това след като изкараха един сет на игрището насред океана, двамата разгорещено се хвърлиха във водите му. И заплуваха синхронно, рамо до рамо, в опасна близост един до друг.

[caption id="attachment_308661" align="alignright" width="300"]Гришо се забавлява яко на яхта Гришо се забавлява яко на яхта[/caption]

Как ли ще реагира руската звезда, когато се прибере в жилището си в Лос Анджелис и види с очите си снимките на любимия си Григор Димитров заедно до Южени. А когато прочете пиперливите коментари по адрес на неверника, питат се феновете на двамата? Това началото на края ли ще е между двамата?! И дали ще се сбъдне пророчеството на известна ясновидка за предстоящата раздяла между красивата двойка?

Или Шарапова ще предпочете да си затвори очите и да не отдава огромно значение на писанията в социалната мрежа от гореща Испания. И да продължи да вярва на гаджето си Григор Димитров, че това е просто едно невинно забавление.

Без умисъл, без задни мисли, без никакви тръпки и искрици между него и канадската тенисистка. Просто релакс. Който са си устроили едни съперници извън тенис корта. Южени Бушар стана известна на българската публика с това, че съвсем наскоро успя да победи друга наша надежда – Цвети Пиронкова на двубоя в Дубай.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не само че не се чувства гузен или виновен, но сподели в нета, че това „приключение” с Южени му се е отразило много добре. Преживяването, което са си спретнали с канадската тенисистка било сред най-цветните му изживявания извън корта, за което ще си спомня още дълго. Е, не намирисва ли това на нещо?

http://youtu.be/9p4wavsQf9Y