Русата красавица набира все повече негативи срещу себе си

Колкото и огромни мераци да има за това хората да я възприемат по различен начин, та дори като примерна средностатистическа женичка, Златка Райкова май няма големи шансове за успех. Да, момичето може и да е решило да се промени и да заживее спокоен и удобен живот с приятеля си Георги, но миналото още я следва по петите.

Особено след като името й отново нашумя след участието й в Биг Брадър, а злите езици започнаха да изравят от нафталина скандал след скандал.

zlatiСлед като официално обявиха размера на тарифата й преди години, зложелатели и завистници на Райкова дадоха всичко от себе си, за да припомнят краткотрайната й задявка с бившия на Райна - Константин. От немай къде самото Пиле призна в ефир, че Злати е имала малки флиртове с Коцето и певицата лично е виждала съобщенията й на мобилния му телефон.

Едва чули това, враговете на Райкова веднага съобщиха и какво точно са съдържали те. Информацията идва от бивша приятелка на Златка, с която навремето взривявали столичните клубове.

"Беше уникално! Искам питона ти отново!", "Не знам за другите, но мен и този филм никога няма лесно да забравиш"... - тези и ред други съобщения била писала Златка на певеца, според твърденията на екс дружката й.

Каква е истината обаче, знаят само трима души със сигурност. И това са именно Златка, Коцето и Райна.