Бориса Тютюнджиева заряза Андрей Арнаудов, всички са в потрес!

Любовта между Бориса Тютюнджиева и продуцента Андрей Арнаудов се оказа по-кратка и от лятна буря. Красавицата тотално отсвири възлюбения си, който се е затворил от няколко дни в дома си и бърше сълзите си, тайно от всички.

За нещастната развръзка на отношенията им съобщи самата Бориса Тютюнджиева и то не къде да е, а в официалната си страница във Фейсбук - така, че да стане достояние на цялата държава. Бориса Тютюнджиева с неприкрит гневен тон се обърна към медиите и помоли да престанат да пишат глупости за нея.

[caption id="attachment_321272" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева разби сърцето на Андрей Арнаудов[/caption]

Тя заяви, че в рамките само на месец, журналистите са я изкарвали бременна, след това надебеляла с 15 килограма, после анорексичка, злоупотребяваща с алкохол, а накрая, че ще вдига сватба. Нито едно от тези писания не е вярно, пише Бориса Тютюнджиева и изненадващо обяви, че никога не е признавала да има връзка с Андрей Арнаудов.

"Не помня да съм ви признавала, че съм обвързана. А и когато съм била, не съм го афиширала като някои сладурчета, които нон-стоп демонстрират връзките си с патос и въодушевление. Спрете да пишете простотии, за да може, когато поискам, да ви потърся и сама да ви кажа с кого си лягам", гневно написа Бориса Тютюнджиева.

От думите й стана ясно, че тя не само е скъсала с Андрей Арнаудов, а и за нея цялата им връзка се е свеждала само до неангажиращи креватни забавления.

"Андрей Арнаудов е съсипан от прочетеното, защото той наистина здраво хлътна по Бориса Тютюнджиева. По време на цялото шоу "Къртицата" той се опитваше да крие чувствата си, защото държеше на професионализма в работата. После обаче Бориса отвърна на любовта му и го направи страшно щастлив. Не знаем какво й е станало, за да постъпи така грубо, но тази път Андрей наистина е наранен от жена - така, както никоя друга не го е наранявала", коментират близки до Андрей Арнаудов от телевизия ТВ7.