Няма такава промяна! Това би възкликнал всеки, който попадне на новите снимки на бившата жена на Орхан Мурад. Шенай Мурад, която вече се представя като Вероника Кузева, е съвършено друг човек - дотолкова, че ще й се наложи да си вади нови документи, защото на старите никой няма да я разпознае.

Шокираща промяна: Реални снимки на Шенай Мурад след корекциите! (бившата на Орхан Мурад взриви - виж я тук)

Както вече разбрахме, Шенай замина да живее в Германия след развода с певеца, който години наред я мачкал и й слагал рога. А тя търпяла в името на щерка им Сузанита. Е, днес Шенай е щастлива, че най-после е срещнала мъжа, когото смята, че заслужава и това е човек на име Ханс. Той също е българин, но от години обитава немска земя.

Именно Ханс я подкрепя в желанието й да се види като нова и красива дама, като предполагаме, че е заплатил голяма част от таксите за операциите, които са на стойност над 40 бона. Шенай е сменила цялото си лице - устни, скули, брадичка, дръпнала си е дори очите, за да добият модерната лисича или по-скоро бадемова форма.

Шокираща промяна: Реални снимки на Шенай Мурад след корекциите! (бившата на Орхан Мурад взриви - виж я тук) - Снимка 2

Тя си е поставила силикон, а също си е направила липосукция на корема, задницата и бедрата. Със сигурност самата тя много се харесва, защото вече пуска снимки, с които да покаже новото си Аз.

"Е, доколко изглежда добре на живо, не може да се каже, защото едно е да се пипнеш малко и с филтри в телефона си, друго е да си личат корекциите ти реално, но поне на снимките изглежда добре", коментират в нета.