Сълзи на обида и разочарование ще видим в следващия епизод на "Ергенът", а разплаканата ще се окаже най-самоуверената досега участничка - Елена. Със заявката си, че е най-умна и интелигентна в имението, тя винаги е излъчвала спокойствие и е демонстрирала увереност, но...

Ще видим как Елена и Евгени започват да се разминават. Първо тя не оценява подобаващо жест, който той прави към нея, а това го обижда и Генчев не крие, че е засегнат. После обаче отношението му към Валерия Георгиева става повече от болезнено за Елена-Антоанета и тя не може да скрие болката си.

В един момент Елена си дава сметка и дори признава пред Евгени, че усеща в поведението му как той не я желае като жена и се чуди не гледа ли на нея само като на приятелче в предаването... Тя му се извинява за грешката, която е направила, но в отношенията им се появява пропаст, която може би трудно ще бъде затворена (ако изобщо се затвори).

Всичко това, както и коя ще е поредната, останала без роза в предаването, ще видим още утре вечер. А в четвъртък Евгени ще покани на среща момиче, което ще остане наистина изненадано и развълнувано от поканата му, както и ще се радва на поредната страстна целувка от пианиста.

Ще има и две игри, които ще предизвикат отново бурни скандали сред участничките, защото едни ще трябва да се превърнат в царици, а други в... слугини.