Алисия се нахвърли на Емануела

Огромен скандал се развихря в компания "Ара мюзик". Двете звезди Алисия и Емануела са се хванали за гушите и това обещава да се превърне в сензацията в българския поп-фолк. Двете хубавици бяха доста близки и по различни приеми са били забелязвани многократно да си говорят и да се държат много приятелски. Изведнъж обаче нещата рязко се обърнаха, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_306471" align="alignright" width="300"]skandal Някога те бяха толкова близки...[/caption]

Първа нанася своя удар Алисия. Тя се изказа изключително некоректно и доста своеволно относно Емануела. Бившата на Божинов смята, че въпросната й колежка действа доста подмолно и е много двулична, пише Slava.bg. Алисия е недоволна от начина, по който Емануела действа зад гърба й. Тя подчертава, че многократно Емануела е говорила в предавания неща, които са я злепоставяли. После Алисия я питала защо го е направила, а изпълнителката на "Запознай я с мен" замазвала положението с некоректността на медиите и че те го били изкарали думите й извън контекста. Така две приятелки правят шокиращ обрат в отношенията си и вече са в лют скандал. Очаква се отговорът на Емануела, но можем да предположим какъв ще бъде.

Kliuki.bg организира анкета, в която можете да посочите своята фаворитка сред фолк дивите. Тя се намира на началната страница, в долния десен ъгъл. Там можете да изберете измежду Емануела, Алисия и още четири певици.