Григор Димитров щял да се раздели с Мария Шарапова! Двете звезди ще вдигнат сватби с различни възлюбени!

[caption id="attachment_302872" align="alignright" width="300"]Мария Шарапова скоро вече няма да бъде любимата на Григор Димитров Мария Шарапова скоро вече няма да бъде любимата на Григор Димитров[/caption]

Край на най-обсъжданата любов в световния тенис предсказа Наталия Воротникова. По информация от спортния сайт Zasada.bg, екстрасенсът е видяла в бъдещето, че Григор Димитров няма да се ожени за Мария Шарапова. Двамата щели да изживеят една бурна любов, което обаче няма да бъде достатъчно за сватба и в крайна сметка всичко ще свърши.

Раздялата ще се случи до няколко години. Гришо щял да срещне жена с две деца, която щял да обикне истински, и макар да е по-възрастна от него, българинът нямало да се подвоуми да и предложи брак.

През това време Маша щяла да бъде сама и да гледа отстрани щастието на бившия си с друга. Рускинята не е много по обвързването, заради което напусна Саша Вуячич - бившия и, преди Гришо. Шарапова щяла да се омъжи чак на 32 години, което значи след 6 години. Ако предположим, че ще се влюби поне година по-рано и включим времето, в което ще е сама, то ще разберем, че любовта между Мария и Григор би трябвало да приключи сравнително скоро. Жалко, защото всички се гордеем, че българин съблазни Шарапова!