Тя надмина всичко, което сме очаквали от нея. Милица от "Ергенът" или Милица Гацева, както е пълното й име, се скъсва да реве и да се прави на Света вода пред камерите, но реално се оказа коренно различна. Участничката, която плачеше, че е била жертва на насилие, а след това започна да се държи като болно обсебена от Евгени Генчев, си имала профил в ОнлиФенс.

Нали знаете за какво е тази платформа и какво точно правят абонатите й?! Милица си е изхакала едно хубавко профилче вътре и обещава да си пише мръсотии с всеки, който иска. Нещо повече - тя дори съветва мъжете да й изпращат своите "достойнства", за да им дава оценки, ако се нуждаят от тях. А не на последно място обещава фетиши, снимки, видеа и живо шоу, каквото и да значи това.

Шокът на годината: Ревящата Милица от "Ергенът" предлага мр@снишки чатове и г@ли фотоси в ОнлиФенс! (СНИМКИ)

Ти да видиш, котьо... Милица се оказа скрита лимонка, а всичкото това нещо е щяла да го прави за едва шест долара на месец, колкото е абонамента. Профилът й в тази платформа е бил активен последно към края на 2021-ва година, а след това не се е появявала. Може да си е намерила реални участия, коментират с ирония в нета.

Тази новина за Милица обаче шокира всички, защото тя се скъса да се прави на вярваща в чистата любов, в искреността и прочие. Макар да е червена лампичка подаръкът, с който влезе при Евгени. А именно - отливка на бомбите й, които твърди, че са естествени.