Дебора Иванова или много избира, или няма никакъв шанс в любовта, защото изглежда убийствено добре, а не може да си намери мъж!

Казват, че мъжете в България били повърхностни и определяли жените само по визията. Тази максима обаче явно не е напълно вярно, защото една от най-големите хубавици на родния ни шоубизнес вече половин година стои без гадже. Става въпрос за неотразимата певица Дебора Иванова, която призна пред Kliuki.bg, че няма приятел и не е имала такъв от последното лято насам, което е истински шок, предвид външността й.

[caption id="attachment_336001" align="aligncenter" width="225"]Дебора хвърли бомбата с признанието, че е необвързана! Дебора хвърли бомбата с признанието, че е необвързана![/caption]

Дебора обаче не се е втурнала сляпо в търсене на любовта. Крехките й засега 23 години я карат да смята, че има цял един живот да открие любимия си мъж, с когото да прекара вечността. Тя твърди, че изобщо не търси своята половинка в момента, но пък мъжете сами я намирали и я искали постоянно.

[caption id="attachment_336002" align="aligncenter" width="225"]Дебора не търси мъжете, но те я намират сами... Дебора не търси мъжете, но те я намират сами...[/caption]

Що се отнася до изискванията на Дебора Иванова, то те не са чак толкова завишени, поне така казва тя. Хубавицата просто иска мъжът да бъде сериозен в намеренията си спрямо нея и да държи на думата си. Не спомена нищо за финансите му, но се предполага, че няма да вземе едва самоиздържащ се мъж.

[caption id="attachment_336003" align="aligncenter" width="225"]Тя дава целувка в небитието, но има ли кой да я поеме?! Тя дава целувка в небитието, но има ли кой да я поеме?![/caption]

Дебора е сред най-проспериращите и нашумели певици на "Ара мюзик" през последните 15-16 месеца. Тя направи немалко хитове, но най-запомнящите й се оказаха дуети, като този с Ивена например.

[caption id="attachment_336004" align="aligncenter" width="225"]Да изглеждаш така и да бъдеш сама - липса на всякаква логика Да изглеждаш така и да бъдеш сама - липса на всякаква логика[/caption]

През миналата година Дебора Иванова смени 2 гаджета. С едното скъса на 8 март, въпреки култовата дата. А с другото се е разделила през лятото. Най-дългата връзка на певицата обаче си остава доста по-назад във времето, когато е имала 4-годишна любов с привлекателен младеж.