Русата красавица ще трябва да дава сериозни обяснения на Георги!

Русата чаровница Златка Райкова направо няма да иска да излезе от Къщата на Биг Брадър ако знае какво я очаква навън. Тя ще трябва да даде сериозни обяснения на приятеля си Георги, но не се знае дали и това ще помогне, за да задържи ММА бореца до себе си.

Тайната, която се разкри днес носи със себе си огромна опасност от тотален край на отношенията й с Георги, която вече знае истината за любимата си. А именно, че преди него, тя е чакала дете от Камен Балбузанов - Куката. Връзката им не бе тайна за никого, макар че Куката е официално семеен.

Zlatka_i_GeorgiТой обаче лапнал по Злати и в омагьосването си взел, че й надул корема. Така и не е ясно какво са обсъждали двамата по въпроса, но преди да вземат каквото и да е решение, Златка била атакувана от жената на Камен. Бясната госпожа не дала на Райкова да си поеме дъх, а директно й наредила да изчезва зад граница, където да махне плода.

Златка я дострашало от заплахите и влиянието на "отчаяната" съпруга, така че тутакси се подчинила и изпълнила заръката.

Близки до Георги обаче са категорични, че той не е имал никаква представа за случилото се и когато разбере за него, това ще го сломи изцяло.