Огромната лъжа на Алисия е разкрита, певицата стана за резил!

Огромната лъжа на поп фолк дивата Алисия бе разкрита, а певицата стана за резил. След като години наред самата тя се смееше на врагинята си Николета Лозанова, че обработва с фотошоп снимките си, за да изглежда я по-слаба, я по-дългокрака, я по-опъната в лицето, Алисия се оказа същата като нея.

Доказателството е в малкото натурални снимки на Алисия, на които личи жестоката истина - певицата не е надарена от природата с тези крака, които демонстрира по всичките си фотосесии във Фейсбук.

[caption id="attachment_316181" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия стана за резил с лъжата си[/caption]

Сами забележете разликата - ако, разбира се, според вас има такава. На едната снимка се възхищаваме на Алисия, облечена в изящна дълга рокля с цепка до гърлото, а краката й направо ни разбиват. "Трябва ти стълба, за да се изкачиш по тях", възторжено цъкат с език разпалени мачовци в мрежата.

Какво се случва после обаче?! Появява се напълно необработена снимка на половинката на Ники Михайлов, на която - о, ужас! Кой отряза краката й наполовина, ще се запита всеки, който има шанса да сравни двата фотоса един след друг, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_316182" align="aligncenter" width="287"]Сами преценете лъже или не Алисия! Сами преценете лъже или не Алисия![/caption]

И най-сетне истината излезе наяве. Алисия не е с нищо по-различна или по-перфектна от Николета Лозанова. Бившата изгора на Валери Божинов е същият тапишон като НиЛо или Мара Отварачката. Само дето за разлика от двете благоверни на футболиста, Мария си знае миньонския ръст и не се напъва да го крие, видя Kliuki.bg.

Припомняме, че освен 1-2 фотоса, на които е в рекламна фотосесия, Мария не е използвала услугите на фотошоп, за да лъже хората, че краката й са дълги като на Андриана Лима.

Виж, Алисия и Николета обаче явно не могат да се примирят с това, което си имат и вечно се стремят към онова, което им липсва - а именно дългите бедра.