Иван Христов и Ирина Тенчева изпаднаха в истински шок от случилото се с бебето им Самуил!

След огромното щастие от раждането на своя малък син Самуил, родителите Иван Христов и Ирина Тенчева буквално изпаднаха в шок. Защото неизвестен недоброжелател открадна лика на новороденото им дете и го продаде на медиите. Снимката на малкия Самуил, който е едва на няколко дни, вече обиколи вестници и сайтове за ужас на майка му.

Близки до Иван и Ирина разкриха, че двамата не са на себе си от подлата постъпка и правят всичко възможно да разберат чие дело е това. Притесненията на Ирина Тенчева не са неоснователни, тъй като всяка майка знае, че старо поверие гласи бебето да не се показва пред чужди очи поне докато не навърши 40 дни. Малкият Самуил обаче е едва на седмица.

[caption id="attachment_338236" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов и Ирина Тенчева ужасени от изтеклата снимка на новороденото[/caption]

На снимката се вижда, че бебчето е в ръцете на татко си Иван Христов малко след раждането, докато все още са в родилния дом. Фотосът е изпратен на агенция Блиц, но кой е авторът и дали е продал снимката на Самуил срещу солидно заплащане, още не е ясно.

"Иван и Ирина са бесни. Всички знаят как упорито крият личния си живот и как дори не пожелаха да разкрият новината за бременността на Ирина, докато тя не мина седмия месец. Как бихте предположили, че след всички тези предпазни мерки, те сами ще изтипосат новороденото си бебе в медиите?! Ирина не иска детето й да се превръща в дъвка за жълтите сайтове, а камо ли да бъде гледано от милиони очи, които един Бог знае какво ще му мислят", коментират близки до потресеното семейство.

[caption id="attachment_338237" align="aligncenter" width="200"]Ето я откраднатата снимка на малкия Самуил Ето я откраднатата снимка на малкия Самуил[/caption]

Предполага се, че Иван Христов и Ирина Тенчева ще направят и невъзможното, за да разберат кой е виновникът малкият Самуил да се превърне в медиен експонат само дни след появата си на света и със сигурност ще заведат съдебен иск срещу него.

Навремето така обещаха да направят и Николета Лозанова и Валери Божинов, след като една от сестрите в родилното успя да заснеме, а после да продаде на пресата първата снимка на малката Никол Божинова.