Певицата Мария си навлече омразата на колежките с долната си постъпка!

Истински шок настъпи в компания Пайнер, след като певиците на Митко Димитров научиха, че са мамени. Измамникът в случая е певицата Мария, която от месеци вършела нещо нередно и долно срещу тях.

А именно - певицата спря да ходи по нощни участия, заради връзката си с бизнесмена Християн Гущеров, но въпреки това клиповете й са едни от най-оборотните в телевизията. Оказа се, че певицата Мария плаща за това, като гаджето й брои по 50 лева на видеоклип.

[caption id="attachment_308323" align="alignright" width="300"]Мария е на път да предизвика нечуван бунт срещу себе си Певицата Мария е на път да предизвика нечуван бунт срещу себе си[/caption]

Проста сметка показала, че само за ден, Християн Гущеров киха по 750 лева за определен брой парчета на певицата Мария, а на месец сметката му олеква с 22 500 лева. Това е единственият начин Мария да се задържи на върха в телевизията, тъй като там обикновено предпочитат клиповете на онези певици с най-голям брой участия.

В крайна сметка певицата Мария постигна ефекта "и вълкът сит, и агнето цяло" като хем си седи у дома в топлото легло, хем има сто пъти по-висок рейтинг от свои колежки, които си скъсват "обувките" от работа като Галена, Преслава, Анелия и прочие, пише Хотарена.нет.

Именно затова певиците от Пайнер нанадоха вой до небесата и настояха пред Митко Димитров това нещо да спре, научи Kliuki.bg. Мария вече не знае къде да се дене, когато срещне някоя от колежките си, защото е наясно с неодобрението и дори омразата към себе си.

Дефакто обаче всички те са прави за себе си, защото не е редно един да гълта пушека в нощните клубове и редовно да не си доспива, а друг като певицата Мария да отнася лаврите, само защото се е уредил с Чичко Паричко с тлъст портфейл.

При войната, която се е заформила и бунтът на пайнерките, в близко бъдеще обаче, парите на Гущеров може и да спрат да й вършат работа, поне що се касае до кариерата.