Никой не подозираше, че точно тези участници в "Денсинг старс" ще направят това!

Сензационна новина се разпространи из страната днес, когато стана ясно, че нова любовна двойка от участниците в шоуто "Денсинг старс" е била хваната на калъп в столичен киносалон.

Не, това не са Михаела Филева и Светльо, които се влюбиха по време на танците, а актьорът Дарин Ангелов и сценичната му партньорка Ани. До момента никой не подозираше за връзката помежду им, макар че още по време на танците, в очите им припламваха искри.

[caption id="attachment_314626" align="alignright" width="300"]Денсинг старс Участниците в "Денсинг старс" взривиха киносалона[/caption]

Какво било учудването, а и шокът на присъстващите в столичния киносалон обаче, когато не само видели Дарин Ангелов и Ани заедно, но те буквално се били награбили на калъп. Ласките и целувките, които си разменяли, били твърде далеч от невинния романтизъм на Ромео и Жулиета, а по-скоро подхождали за сцена в някой от късните филми в специализираните телевизионни канали, съобщава столичен ежедневник.

[caption id="attachment_314628" align="aligncenter" width="300"]Дарин и Ани от "Денсинг старс" взривиха киното Дарин и Ани от "Денсинг старс" взривиха киното[/caption]

"Просто нечувано беше! Двамата така се бяха награбили, че мляскането и звуците им се чуваха по-ясно от говора във филма. Повечето от присъстващите се побутваха и хилеха, но имаше и хора, които искрено се ядосаха, защото бяха дошли с намерението да се насладят на прожекцията, а не на розовото театро на Дарин Ангелов и Ани. Това шоу "Денсинг старс" май не учи участниците си на танци, а на други работи", смеят се източници, очевидци на виртуозното изпълнение на двойката, но не на сцената, а в киносалона.

Припомняме, че доскоро Дарин Ангелов имаше връзка с модела Кристин - бившо гадже на рапъра Криско, а танцьорката Ани роди първото си дете само преди половин година. Какво е отношението й с таткото на бебчето, никой не знае. Но предвид обстоятелствата, едва ли ще останат заедно задълго.

А свидетелите на изпълнението им в киното нямат търпение да ги видят отново на екрана в "Денсинг старс", за да разберат дали най-сетне двамата публично ще оповестят любовта си след целия този цирк.