Големият финал за Крисия и Симона обречен на провал!

Нечуван скандал тресе телевизия Би Ти Ви и най-вече екипът на "Шоуто на Слави" заради малките сладурани Крисия и Симона, които изправиха пред провал финала на шоуто в петък вечерта.

Тогава Слави и Ку-Ку бенд трябваше да изберат едно от трите деца - Крисия, Симона или Гергана за победител и бъдеща екранна партньорка на господин Андреев. На метри от финалната права обаче, Крисия и Симона решиха да бойкотират всичко. Разбира се, съвсем наивно и по детски, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308132" align="alignright" width="300"]Крисия и Симона сериозно изплашиха Слави и екипа му Крисия и Симона сериозно изплашиха Слави и екипа му[/caption]

Музикантите на Слави са втрещени от факта, че през последните репетиции тези дни, Крисия и Симона не спират да плачат и не могат да научат и изпълнят, както подобава песните си. Момиченцата ставали все по-тъжни, че краят наближава и скоро ще ги разделят.

Припомняме, че Крисия и Симона се превърнаха в големи приятелки по време на конкурса, а напоследък са неразделни, пишат от Пик. Точно в това се крие и болката им, а всяка от тях не иска да победи, заради другата.

"Крисия и Симона са уникални. Вече не знаем какво да ги правим и как да ги успокоим. Крисия плаче и не иска да пее хубаво, за да не засенчи Симона. А Симона реве, та се тръшка, че ако спечели тя, приятелката й ще остане на заден план. И най-вече, че няма да се виждат толкова често, както досега", разказват хора от екипа на предаването.

Най-шашнат от всички обаче, бил самият Слави Трифонов, който се видял в чудо и няма идея какво да стори, за да успокои ревящите Крисия и Симона. Дългия само се кръстел и се надявал, че когато дойде моментът, двете ще се вземат в ръце и ще дадат всичко, на което са способни. Както винаги досега.