Шокът сред служителите е голям, разкриха свидетели!

Служители на bTV изпаднали в шок и буквално скочили на крака, сякаш при атентат. Това разкриха хора, близки до телевизията, пише в. "Уикенд". Паниката, разбира се, не била свързана с терорист, а с миловидната, но инатлива като магаре синоптичка Станислава Цалова, която успяла да побърка сума народ за нула време.

Знаем, че Цалова е бременна вече в осми месец, но така и не иска да излезе в отпуска, както би направила всяка бъдеща майка на нейно място. Синоптичката продължава да развява едрия си корем в ефир, но неодобрението на някои от зрителите бе най-малкият проблем, разбра Kliuki.bg.

btvТези дни Цалова втрещила колегите си, докато съобщавала прогнозата за времето в ефир. Режисьорът на пулт с ужас съзрял локва вода под краката на Станислава Цалова. Човекът решил, че на колежката му са й изтекли водите и ще вземе да ражда в ефир.

С безумен поглед той започнал да прави знаци да спрат излъчването на времето, за да водят Цалова в болница. За негово спокойствие обаче се оказало, че течността под краката й не са водите преди раждане, а просто техен колега си бил разлял чая.

Случката разсмяла служителите на телевизията и особено Цалова, но запознати твърдят, че вече и преките й началници се тревожат и искрено се надяват тя да пожелае да използва полагаемата й се почивка.