В шок и ужас изпаднаха потребители при вида на Ива Софиянска на снимка, каквато никога не бяха очаквали да видят. Масово хората се питат какво се е случило с нея като първите предположения бяха, че е станала жертва или на пожар, или на някаква престъпна атака.

И е нормално да се заговори за това, защото лицето на Ива е цялото червено, сякаш претърпяло поражение, но... Но, слава Богу, не е така. Напротив - Софиянска просто е решила да се разкраси след раждането и да отдели малко време за себе си като жена.

ШОК: Ужасяваща СНИМКА на Ива Софиянска потресе мрежата! (Какво се случва - ВИЖ ТУК)

Да де, вярно е, че на пръв поглед това, което виждаме, е далеч от представата ни за красота, но впоследствие резултатът от процедурата бил - уау! Кожата се подобрява, подмладява и регенерира като се изпъва от производството на нов колаген и еластин.

Близки до щерката на Стефан Софиянски, която кръсти бебето си на своя баща - Стефан младши, разкриха, че след раждането тя е изпаднала в нормалното за повечето родилки състояние на следродилна депресия и гледа да се разсейва и да се радва със странични неща. А какво по-хубаво за една жена от нещо, с което да се поглези и да се върне вкъщи по-хубава...

Съветват я обаче да не прекалява, за да не се пристрасти и да се превърне в редовите кифли, които започват уж с едно, а не спират с корекциите си до 101.

Източник: Crimesbg.com