Съпругата на Коцето - Надя пазеше тази срамна тайна от години!

Всяко нещо си има цената. Тази максима е потвърдена, както от обикновените хора, така и от т.нар. звезди. А днес се разкри тайната, която жената на Коцето - Надя, упорито криеше от години. Завистливи приятелки обаче й направиха "услуга" като я разкриха пред цялата страна.

Оказа се, че луксозният и привидно щастлив живот на Надя далеч не е такъв. Скъпите апартаменти и бутикови тоалети, с които я глези Коцето, са начин да й се извини за огромния проблем в семейството им. А именно, че певецът отдавна е спрял да "вдига самолета". Поне не и по естествен път. Това разкриха дружки на Надя, пред която блондинката е изливала неведнъж мъката си.

[caption id="attachment_317589" align="alignright" width="300"]Коцето Надя на Коцето пазеше срамната тайна на съпруга си[/caption]

Надя разказвала пред приятелки, че Коцето все по-често прибягва до хапчета, за да се справя със съпружеския си дълг. А страшното, което Надя разкрила е, че проблемът му не се дължи на заболяване или възраст, а на многобройните му изневери. Обществена тайна е, че Коцето почти всяка вечер оставя Надя да се грижи за щерка им у дома и прекарва часове наред в дискотеката си, заобиколен от най-различни красавици, пише Лайфстайл.бг.

"Освен останалите вещества, които Коцето приема от години, той започна да се снабдява със сините хапченца, за да не се излага. Случвало се е на вечер да "обработи" по три девойки. А после нека Надя се чуди защо хич го няма в семейното ложе", коментират очевидци, редовни клиенти на дискотеката на Константин.

За млада и красива жена като Надя, поведението на Константин е жива мъка, но тя била категорична, че няма да развали семейството си и все се надявала, че един ден Коцето ще "порасне" и ще помъдрее. Докато това се случи обаче - ако изобщо се случи, той се опитва да й замазва очите с подаръци.

Наскоро Надя получи безумно скъп дар от шавливия си съпруг - ултра скъпо Ауди, което неуверената в шофирането Надя едва управлява.

"Коцето си мисли, че може вечно да продължава да си живее като свободна птичка и да залъгва Надя, но се лъже. Вече прибегна до хапчета за мъжество, което на неговите години е жив резил. Да го видим какво ще прави по-нататък, цяла вечност ли ще го вдига с лекарства", коментират познати на Надя.